top of page

Udtalelser

Smil, gudinde!

 

Christine får mine varmeste anbefalinger!

En forkælelsespakke hos Christine er intet mindre en fantastisk. Det var ren gudindetid og forkælelse til min gravide krop. Hun satte rammerne og rummet for ren afslapning og velvære. Både hendes stemme og berøring er blid og jeg følte mig tryg og overladt i gode hænder hele vejen. Behandlingen rummede alt, hvad der skal til for at slappe af og nyde. Hele Christines tilgang er blid og nærværende og der er tid til at komme ned i gear, og nyde behandlingen og ro til at komme til sig selv igen bagefter. 

 

Jeg gik fra behandlingen afslappet og lidt træt, men dagen efter var jeg som boostet med ny energi, som jeg ikke har haft længe.

 

Det er intet mindre en fantastisk og kan på det varmeste anbefales ♥️

 

Af hjertet tak for dig og dit bidrag!

~ Kristina Ghotbifar

IMG_4677.jpeg

Jeg havde den dejligste, og mest afslappende formiddag hos Christine. Jeg blev virkelig forkælet og kom helt ned i gear. Det er skønt (og sundt) at glemme alt om tiden og gøre noget godt for sig selv. At komme helt ned i sin krop og virkelig mærke efter hvordan man har det, kan være svært, men ikke hos Christine.
For en som aldrig har prøvet zoneterapi før, var jeg desuden positivt overrasket over, hvor effektiv zoneterapi-delen var for min overanstrengte skulder.
En dejlig oplevelse, som alle kvinder burde forkæle sig selv med 🥰

~ Amalie Hagensen

Jeg har modtaget Månebehandlingen hos Christine i forbindelse med, at jeg havde menstruation. For mig er menstruation ofte forbundet med smerter og ubehag, men en behandling hos Christine efterlod min krop fuldstændig afspændt og smerterne var mindsket betydelig. 

Christine forstår med sit rolige væsen og nærvær, at skabe et rum, hvor du fuldstændig kan glemme tiden. Christine tager udgangspunkt i, hvordan du har det den pågældende dag, og tilpasser behandlingen dertil - det eneste du skal, er at modtage og nyde.

Efter behandlingen hos Christine følte jeg mig rolig, afslappet og jeg kunne mærke, at jeg fik mere energi i dagene efter.  Jeg vil derfor varmt anbefale andre kvinder at forkæle sig selv med Månebehandling hos Christine.

~ Emilie Schønemann

Tak for en rigtig skøn behandling. Når man har presset citronen lidt for længe, og det ikke har været muligt at finde tid til sårbarhed og blødhed - så kan jeg virkelig anbefale Christines behandling. Det får en til at glemme alt omkring sig for en stund. For rummet er bare så fuld af tryghed og omsorg.

 

At mærke de blødeste hænder, fulde af opmærksomhed og oprigtigt tilstedevær - det har alle brug for. Jeg kunne fuldstændig tillade mig selv at være sårbar. Det gav helt ny energi og kærlige øjne på mig selv, og hjalp mig til at være mere åben og tillidsfuld igen. 

 

Jeg kommer igen, og uanset om der er noget, der fylder, eller du trænger til forkælelse, så er det den helt rigtige behandling. Der er tid og rum kun til dig, og du kan gå hjem når du selv er klar og fyldt op.

~ Lærke Becker

bottom of page