top of page

Om Reikihealing

Reiki er japansk og betyder ånd (rei) og energi (ki). 
Som i en del andre alternative behandlingsformer, tager man med Reikihealing udgangspunkt i det hele menneske, hvor krop og psyke hænger sammen. Udover det arbejder man med de energibaner, der er i kroppen. 


Reiki er en meget blid og nænsom healingsmetode, hvor man lægger hænderne i forskellige positioner på kroppen. Tanken er, at behandleren kanaliserer energi fra universet gennem sine hænder ned i kroppen på klienten, hvor den hjælper kroppens eget energisystem til at komme mere i balance. 

 Udover grundbehandlingen vil der være et ekstra fokus: Typisk enten at behandle for noget specifikt, fx. stress, ondt i knæet eller astma, eller en chakrahealing, som hjælper med at balancere energierne i chakraerne.
Reiki understøtter andre behandlingsformer, er godt før og efter operationer, har ingen negative virkninger i forhold til medicinske behandlinger og er ganske ufarligt.


Kræftens Bekæmpelse har sponsoreret et forskningsprojekt med cancerpatienter (Kræftpatienters oplevelser af Reiki-healing), der udover den traditionelle behandling også fik Reiki. Det viste, at patienterne havde færre smerter, mindre uro og angst samt fik en bedre søvn. 


Reiki virker gennem tøj, forbindinger, ja selv gips.
Den eneste “bivirkning” er, at man er dejlig afslappet bagefter :)

 

Reiki-behandlingen udføres af Line Eberhardt - læs nærmere om den og bestil tid her.

Om Line

Hvem er jeg så....


Jeg hedder Line Eberhardt, er mor til Christine, min største og bedste præstation indtil videre, er uddannet landmand, siden dyrlæge og har derudover interesseret mig meget for alternativ behandling, også på dyr. 


For nogle år siden tog jeg en Reiki-uddannelse og har praktiseret lidt i min fritid, men jeg vil gerne arbejde mere aktivt med Reiki. 
Som årene er gået har den spirituelle verden og shamanismen trukket mere og mere i mig. Det syn på verden, hvor alt er forbundet - dyr, mennesker, planter, selve moder jord og universet, har givet så god mening og forståelse for den større sammenhæng vi er en del af.


Vi mennesker er ikke særlig gode ved hinanden og slet ikke ved vores allesammens jord.
Mange har mistet jordforbindelsen og bliver stressede og syge.
Der er hårdt brug for healing af mennesker og de dyr vi holder som husdyr, men også politiske systemer. Moder jord skal nok klare sig, hun vipper bare med det ene øjenbryn, så falder vi af ;)


Mit store håb er, at vi begynder at få øjnene op for hvem vi er, hvor vi er og hvor fantastisk heldige vi er at få lov at leve på denne smukke klode. 


For at kunne finde hjem til os selv igen har vi brug for jordforbindelsen og et indre energisystem der er i balance, så vores krop og sjæl kan fungere optimalt.


For mig giver det kolossal stor mening, hvis jeg kan hjælpe mennesker på vej i den rigtige retning gennem blandt andet Reikihealing.

 

Pas på dig selv og måske ses vi

 

Kærlig hilsen Line

Om Line
bottom of page