top of page
m%2525C3%2525A5nelogo_edited_edited_edit

Om zoneterapi

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, der går flere tusind år tilbage og har været brugt i mange verdensdele​. Teorien omkring (fod)zoneterapi går ud på, at hele kroppen fra inderst til yderst er afbilledet som reflekszoner under fødderne, og at tryk på disse zoner påvirker det pågældende sted i kroppen.

Zoneterapi kan bruges til at afhjælpe eller lindre problemer, ubalancer og sygdomme. Terapien kan også bruges til at forebygge, støtte og styrke - og føles desuden som ren velvære. 

Når zonerne stimuleres af tryk, fjernes energiblokeringer, så energien kan flyde mere frit. Zoner, der viser tegn på ubalancer, kan føles lidt ømme, men zoneterapi må ikke gøre ondt.

Som kvindebehandler bruger jeg zoneterapien til at afhjælpe, lindre og styrke især de typiske "kvinde-temaer". Det kan fx. dreje sig om cyklus, graviditet, vestimulering, diverse hormonelle ubalancer, menstruationssmerter, stress, infertilitet...

Min egen erfaring er også, at det er meget "groundende" og beroligende at blive behandlet på fødderne. Hvis du er meget oppe i hovedet og det føles, som om du "svæver væk", hjælper tryk på fødderne til at energien trækkes nedad i kroppen, så der kommer ro på nervesystemet og du kan mærke dig selv og din krop igen. 

Månebehandlingen bygger op til og afsluttes med zoneterapi, da det netop virker så beroligende - og efterlader dig i den skønne, flydende og regenererende fase mellem vågen og sovende tilstand.

bottom of page