top of page

Om Smil, Gudinde

Smukke kvinde. Velkommen til.

 

Mit ønske med dette lille gudinde-behandlingsspace er at skabe et sted med plads til ro, forkælelse og nærvær.. til dig som kvinde. Hvor du kan lade krop, sind og sjæl falde til ro og bare være

 

Jeg ønsker at støtte dig på vejen til at finde til din indre visdom ved at holde rum for dig. Give dig nærvær og healende fysiske behandlinger i form af zoneterapi krydret med forskellige elementer som fx. fodbad, ansigtsmassage, livmodermassage, svøbning, kakaoceremoni, yonidampning, samtale, væren m.m. Med fokus på din krop, dit hjerte og dit livmoderområde - dine kvindelige kraftcentre.

 

Jeg ønsker, at du går herfra med gudindebevidsthed og et smil på læben.

Hvis du vil vide lidt om mig, så er jeg en kvinde, hvis hjerte brænder for kvinder. Yngre, ældre, gravide, mødre - alle. Jeg er så fascineret af kvinders kraft. Det feminine. Blødhed, flow, intuition. Overgangene i et kvindeliv. Kort sagt, kvindevisdom. Og det ønsker jeg at formidle videre til dig, smukke kvinde, på en forkælende og sanselig måde.

Jeg er uddannet sygeplejerske, men trivedes ikke i systemet, som var for stift og hårdt for mig.

 

Derudover er jeg næsten uddannet zoneterapeut - jeg læser på Institut for Biologisk Medicin, hvor der hører en del biopatifag med til uddannelsen. Og det er altså disse fag, jeg mangler at tage eksamen i - zoneterapidelen er klaret.

Desuden har jeg været i et forløb på "Akademi for Kvindevisdom" hos Sophia Puck, hvorfra jeg tager ubeskriveligt meget med fra - fra kakao, viden om bækkenet, lotusfødsler, søsterskab, "de første 40 dage", det feminine og maskuline, kinesisk medicin m.m.m.

1. februar 2021 startede jeg på jordemoderuddannelsen, og jeg mærker, at denne rejse vil ruste mig til at være i endnu bedre service for ikke kun gravide/fødende/barslende - men alle kvinder.

Jeg glæder mig sådan til at se dig.

Lys og kærlighed,​

Christine

Udover de behandlinger jeg tilbyder, tilbyder min mor, Line, Reikihealinger i Smil, Gudindes lokaler.

Læs en præsentation af Reiki og Line her og om selve behandlingen og tidsbestilling her.

bottom of page