top of page

Månebehandlingen i detaljer

Når du ankommer, starter vi med en kop ceremoniel Pachamama-kakao og en snak i god ro og mag. Så får du mulighed for rigtigt at lande, nyde kakaoens opløftende og hjerteåbnende effekt, og vi kan tale om de ting, der fylder for dig lige nu. Og om, hvilke områder, jeg skal have fokus på i behandlingen.

Herefter får du et fodbad med epsomsalt og blomster. Dette er for at få din krop til at falde endnu mere til ro. Det varme vand om dine fødder føles som ren velvære. Nu skal du ikke tale mere, bare være. Jeg forlader rummet i ti minutters tid, hvor du får ro til at være dig selv.

Efter fodbadet kan du kravle på briksen. Du har mulighed for at lægge dit tøj i værelset, hvis du foretrækker at ligge i undertøj. Ellers anbefaler jeg blødt, løst tøj. Briksen kan opvarmes, hvis du ønsker det, og du bliver puttet under en dyne.

Jeg kommer ind til dig og sikrer mig, at du ligger godt. Jeg fortæller hvad jeg gør og guider dig lidt under hele behandlingen, men ellers er vi begge stille. Først giver jeg dig en blid ansigtsmassage for at løsne op for spændinger i dit ansigt og som får dig til at falde til ro på briksen.

Herefter løfter jeg dynen, så jeg kan komme til din mave. Jeg giver dig en blid livmodermassage - som varieres alt efter om du har menstruation, er gravid, har fået fjernet livmoderen etc. Dette skaber kontakt både på det fysiske plan i form af øget blodtilførsel, men også på det psykiske og åndelige plan - det er næsten uundgåeligt at sende opmærksomhed og energi til et område, der bliver fysisk stimuleret. 

Du får dynen rigtigt på igen, og jeg bevæger mig ned til dine fødder. Nu afslutter jeg med et individuelt zoneterapi-program, ud fra de ting (fokusområder, ubalancer, problemer, sygdomme..), vi har talt om. Desuden har jeg altid fokus på de "gode kvindepunkter", der støtter bl.a. hormonsystemet og nervesystemet.

Når behandlingen er slut, får du lov at ligge og komme til dig selv, så længe du har brug for det. Måske har du brug for fem minutter, måske en halv time. Jeg går ud og forbereder en let anretning til dig imens. Så afslutter vi igen med en snak i ro og mag. Ingen af os skal føle, at der er en stram bagkant.

Jeg glæder mig til at se dig <3

Praktisk information

Behandlingen er en elevbehandling, da jeg stadig mangler et par biopatieksamener for at kunne kalde mig færdiguddannet zoneterapeut (jeg har afsluttet både teoretisk og praktisk eksamen i selve zoneterapien).

Jeg bruger æteriske olier og økologiske duftlys. Hvis du er allergisk, må du gerne sige det på forhånd, så jeg kan undlade det under din behandling.

Du bliver lidt fedtet i ansigtet, på maven og fødderne, så tag noget tøj på, der kan tåle dette.

Og apropos tøj - tag dit behageligste bløde tøj på, som nemt kan trækkes op og ned (ifm. med fodbad og livmodermassagen). Gerne ingen makeup (ift. ansigtsmassage). Og føl dig fri til at komme, som du er - om det er ubarberede ben og fedtet hår og den slags.

Af hensyn til behandlingens efterfølgende virkning og effekt, anbefaler jeg, at du ikke laver de store aftaler bagefter. Slut dagen af med masser af ro og afslapning, hvis det kan lade sig gøre. Du kan også opleve at få lidt hovedpine, træthed eller andre fysiske reaktioner - de fleste reagerer dog ved at få en behagelig, afslappet følelse i kroppen.

Fra du stikker tæerne i baljen og til jeg giver det sidste tryk zoneterapi, går der ca. halvanden time. Tiden før og efter kan flyde ret frit. Jeg sætter som udgangspunkt 4 timer af til en Månebehandling.

Jeg glæder mig til at se dig <3

Praktisk info måne
bottom of page