top of page

Luksuszoneterapi i detaljer

Når du ankommer, starter vi med en kop Pachamama-kakao (ceremoniel kakao) og en snak, så du får mulighed for at lande i rummet. Vi taler om, hvilke områder, jeg skal have fokus på i behandlingen, og om de ting, der fylder for dig lige nu - hvis du har lyst til at dele.

Herefter får du et fodbad med epsomsalt og blomster. Dette er for at få din krop til at falde endnu mere til ro. Det varme vand om dine fødder føles som ren velvære og epsomsalt har en beroligende effekt. Nu skal du ikke tale mere, bare være. Jeg forlader rummet i 10 minutter, så du kan nyde fodbadet i stilhed.

 

Jeg banker stille på døren, når tiden er gået, og så kan du kravle på briksen. Du har mulighed for at lægge dit tøj i rummet, hvis du foretrækker at ligge i undertøj. Ellers anbefaler jeg blødt, løst tøj. Briksen er opvarmet og du bliver puttet under en dyne eller et tæppe.

Jeg kommer ind til dig og sikrer mig, at du ligger godt. Jeg fortæller hvad jeg gør og guider dig lidt, men ellers er vi begge stille. Jeg laver et individuelt zoneterapi-program på ca. 45-60 minutter, ud fra de ting, vi har talt om. Desuden har jeg altid fokus på de "gode kvindepunkter", der støtter bl.a. hormonsystemet og nervesystemet.

Når behandlingen er slut, får du tid til at ligge og komme til dig selv. Jeg går ud og forbereder en anretning til dig imens. Efter ca. et kvarters tid banker jeg på døren, som tegn på, at du kan stige af briksen, hvis du ikke allerede har gjort det. Herefter afrunder vi sessionen med en snak og lidt at forfriskende at spise og drikke.

Jeg glæder mig til at se dig <3

Praktisk information

Behandlingen er en elevbehandling, da jeg stadig mangler et par biopatieksamener for at kunne kalde mig færdiguddannet zoneterapeut (jeg har afsluttet både teoretisk og praktisk eksamen i selve zoneterapien).

Jeg bruger æteriske olier og økologiske duftlys. Hvis du er allergisk, må du gerne sige det på forhånd, så jeg kan undlade det under din behandling.​

Tag dit behageligste bløde tøj på, som nemt kan trækkes op og ned (ifm. med fodbad og zoneterapi). Føl dig fri til at komme, som du er - om det er ingen makeup og ubarberede ben og fedtet hår og den slags.

Af hensyn til behandlingens efterfølgende virkning og effekt, anbefaler jeg, at du ikke laver de store aftaler bagefter. Slut dagen af med masser af ro og afslapning. Du kan også opleve at få lidt hovedpine, træthed eller andre fysiske reaktioner - de fleste reagerer dog ved at få en behagelig, afslappet følelse i kroppen.

Behandlingen varer alt i alt 2 timer. Jeg sætter ca. en halv time af til at lande i rummet og tale om, hvad du har på hjerte, ca. 1 time til fodbad og på briksen, og igen ca. en halv time til at "vågne" og runde af.

Jeg glæder mig til at se dig <3

Praktisk info luksus
bottom of page